Sulifloorball – floorball az iskolában

Új, 30 órás, ingyenes pedagógus-továbbképzést indítunk Floorball sportágban „Sulifloorball – Floorball az iskolában” címen.

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a floorballozás felépítését, oktatási céljait, fejlesztési feladatait, elméleti és módszertani alapjait. Cél, hogy a képzésen résztvevők képessé váljanak iskolai körülmények között floorball specifikus tanórák, foglalkozások vezetésére. A továbbképzés további célja, hogy a résztvevők megismerjék a floorball technikai elemek korszerű mozgástanulásának és a taktikai gondolkodás újszerű megközelítésének elméleti és módszertani alapjait. Ezek alapján tudjanak tervezni és alkalmazni a 6-14 éves tanulók életkori és fejlődési jellemzőihez igazodó, differenciált a tanulói autonómiát támogató foglalkoztatási formákat, élményszerű és változatos tanulásszervezési eljárásokat. Jussanak birtokába olyan alapvető gyakorlati (technikai és taktikai) tudásnak, amellyel képessé válnak a tematikai egységekben rögzített tartalom oktatására.

A továbbképzésre minden olyan pedagógus jelentkezhet, aki okleveles tanítói vagy okleveles általános iskolai tanári diplomával, vagy ennek megfeleltethető képesítéssel rendelkezik. Ennek hiányában hallgatóként van mód részt venni a továbbképzésen.

A továbbképzés 2019 őszétől elérhető a konvergencia régiókban.

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése

KÉPZŐINK