Tisztelt Felhasználó!

Ön regisztrálni készül a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) elektronikus szolgáltatásokat nyújtó komplex informatikai rendszerébe. Az MDSZ a teljes tevékenységi területét lefedően olyan komplex informatikai rendszert üzemeltet, amely a a T.E.S.I. képzési rendszerre és a NETFIT® szakmai programokra is kiterjed. Az elektronikus rendszerünk a fenti szakmai programjaink mentén moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogy az adott területhez kapcsolódó elektronikusszolgáltatásaink – egymással összefüggő, de a nyújtott szolgáltatás jellegétől, valamint a felhasználói körtől függően – külön modulokban érhetők el. Az Ön kényelme érdekében a rendszert úgy alakítottuk ki, hogyha több modulhoz is jogosult hozzáférni, akkor se kelljen több belépési azonosítót használjon, azaz a komplex rendszerünk „egykapus”. A regisztráció első lépéseiben szükséges megadnia, hogy milyen szerepkörben kíván jogosultságot kérni. A regisztrációs folyamat megkezdése előtt az alábbiakban az egyes szerepkörökkel összefüggésben rövid tájékoztatást adunk a modulokról és az azokban elérhető elektronikus szolgáltatások köréről. Kérjük olvassa el figyelmesen és az itt leírtakkal összhangban indítsa el a regisztrációs folyamatát.

A Magyar Diáksport Szövetség képzéseinek lebonyolítását segítő online informatikai rendszer

TanárTájékozódhat az aktuális képzésekrol, kereshet képzési helyeket és időpontokat, elvégezheti jelentkezését online módon. Az aktuális képzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet és tájékozódhat annak eredményéről. Képzéshez tartozó tananyag tartalmakat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.

DiákNincs jogosultságod a modul használatára.

SzülőNincs jogosultságod a modul használatára.

HallgatóTájékozódhat az aktuális képzésekről, kereshet képzési helyeket és időpontokat, elvégezheti jeletnkezését online módon. Az aktuális képzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet és tájékozódhat annak eredményéről. Képzéshez tartozó tananyag tartalmakat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.

EgyébNincs jogosultságod a modul használatára.