Tisztelt Felhasználó!

Ön regisztrálni készül a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) online szolgáltatásokat nyújtó komplex informatikai rendszerébe. Az MDSZ a teljes tevékenységi területét lefedően olyan komplex informatikai rendszert üzemeltet, amely több szakmai programra is kiterjed. Az elektronikus rendszerünk a szakmai programjaink mentén moduláris felépítésű, ami annyit jelent, hogy az adott területhez kapcsolódó elektronikus, online szolgáltatásaink – egymással összefüggő, de a nyújtott szolgáltatás jellegétől, valamint a felhasználói körtől függően – külön modulokban érhetők el. Az Ön kényelme érdekében a rendszert úgy alakítottuk ki, hogyha több modulhoz is jogosult hozzáférni, akkor se kelljen több belépési azonosítót használjon, azaz a rendszerünk „egykapus”. A regisztráció első lépéseiben szükséges megadnia, hogy milyen szerepkörben kíván jogosultságot kérni. A regisztrációs folyamat megkezdése előtt az alábbiakban az egyes szerepkörökkel összefüggésben rövid tájékoztatást adunk az azokban elérhető elektronikus szolgáltatások köréről. Kérjük olvassa el figyelmesen és az itt leírtakkal összhangban indítsa el a regisztrációs folyamatát.

A Magyar Diáksport Szövetség továbbképzéseinek lebonyolítását támogató online informatikai rendszer

TanárTájékozódhat az aktuális továbbképzésekről, kereshet továbbképzési helyszíneket és időpontokat, továbbá elvégezheti jelentkezését online módon. A továbbképzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet és tájékozódhat annak eredményéről. Továbbképzéshez tananyagokat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.

DiákNincs jogosultságod a továbbképzési modul használatára.

SzülőNincs jogosultságod a továbbképzési modul használatára.

HallgatóTájékozódhat az aktuális továbbképzésekről, kereshet továbbképzési helyeket és időpontokat, elvégezheti jelentkezését online módon. Az aktuális továbbképzés teljesítésével elektronikusan vizsgát tehet. tájékozódhat annak eredményéről. Továbbképzéshez tananyagokat tölthet le, amely megkönnyíti a tanulási folyamatot.