A „Grassroots” labdarúgás módszertani és gyakorlati alapjai az 5-12. évfolyam iskolai testnevelésében

A továbbképzés során a résztvevők megismerik a Grassroots labdarúgás programjának 5.-12. évfolyamra vonatkozó céljait, fejlesztési feladatait, elméleti és módszertani alapjait. A pedagógusok új, játékos és élményközpontú, életkorra szabott feladatokkal, gyakorlatokkal bővíthetik tudásukat, és új ötleteket szerezhetnek a labdarúgás tanításához.

A “Grassroots” labdarúgás módszertani és gyakorlati alapjai az 5-12. évfolyam iskolai testnevelésében” ingyenes továbbképzésen részt vett és sikeres vizsgát tett pedagógusok tanúsítványát elfogadja és egyenértékűnek tekinti az „MLSZ Grassroots szervező” önkéntes tanfolyam tartalmával. Ennek értelmében a képzést sikeresen elvégző pedagógus jogosult az MLSZ Bozsik Intézményi Labdarúgó Utánpótlás-nevelési programban sportcsoportvezetői feladatok ellátására. Az erre jogosító igazolást a Bozsik Intézményi program vezetője, az „MLSZ Grassroots szervezői” tanúsítványt az MLSZ Felnőttképzési Intézete adja ki.

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Képzési módszertan – digitális segédanyag (pdf)
Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése

KÉPZŐINK