A vívás oktatásának módszertani alapjai az iskolában

A képzés elsődleges célja

A továbbképzés során cél, hogy a résztvevők megismerkedjenek az iskolai vívásoktatás elméleti és módszertani alapjaival, tapasztalatot és élményeket szerezzenek a sportág személyiségfejlesztésben betöltött komplex szerepéről.
További célként jelölhető meg, hogy a továbbképzésen részt vevők a tanult mozgásanyag és módszerek birtokában bővítsék az iskolai testnevelés tartalmait a saját környezetükben.

A mozgásos, előkészítő gyakorlatok és feladatmegoldások segítségével a tanfolyam végére váljanak képessé tanítványaik számára a vívás sportági előkészítő játékainak, feladatmegoldásainak oktatására.

A képzésre való jelentkezés feltétele:

  • Minden olyan pedagógus, aki részt vesz a testnevelés oktatásában, valamint felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Helyszínek és időpontok
Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése