A tervezés és tanulásértékelés új megoldásai a minőségi iskolai testnevelésben

Az EFOP-3.2.8-16-2016-00001 számú – T.E.S.I. -2.0 Beavatkozások a minőségi (inkluzív)testnevelés oktatás és képzés megvalósítás érdekében c. Európai Uniós kiemelt projekt keretén belül 2020. januárjától az alábbi ÚJ, INGYENES, 30 ÓRÁS, AKKREDITÁLT PEDAGÓGUS-TOVÁBBKÉPZÉST indítjuk ORSZÁGOS SZINTEN:  „A tervezés és tanulásértékelés új megoldásai a minőségi iskolai testnevelésben”

A továbbképzés célja:

  • hogy a résztvevők ismerjék meg a tanulási folyamat tervezésének és értékelésének elméleti alapjait, és egy lehetséges módszertani modelljét a minőségi iskolai testnevelés érdekében.
  • a résztvevők tanulják meg a NETFIT fittségmérési rendszer alkalmazását a fittségoktatás folyamatának figyelembevételével.
  • A résztvevők a továbbképzés végére váljanak képessé egy reflektív szemléletű, elektronikus testnevelési tanmenet elkészítésére, amely integrálja a feltáró, a formatív és a szummatív értékelés korszerű módszereit.
  • Továbbá váljanak képessé egy fittségoktatási folyamat megvalósítására.

A továbbképzés végére a résztvevő:

  • ismerje a reflektív tanulástervezés alapelveit az iskolai testnevelésben
  • ismerjen egy, a tervezést segítő elektronikus felületet, amellyel képessé válik egy éves tanmenet elkészítésére
  • váljon képessé egy fittségoktatási folyamat megtervezésére
  • váljon nyitottá a formatív és szummatív értékelés módszerekkel összefüggő innovatív fejlesztési ötletek megvalósítására!

A képzésre való jelentkezés feltételei: Minden olyan pedagógus, aki okleveles tanítói vagy okleveles testnevelő tanári diplomával rendelkezik.

Várjuk jelentkezésüket a meghirdetett képzési alkalmainkra 2020. januártól!

 

Online feladatok a képzéshez

3.tematikai egység – 1. feladat Tovább a feladatra
3.tematikai egység – 2. feladat Tovább a feladatra
3.tematikai egység – 3. feladat Tovább a feladatra
3.tematikai egység – 4. feladat Tovább a feladatra
3.tematikai egység – 5. feladat Tovább a feladatra
3.tematikai egység – 6. feladat Tovább a feladatra
4.3. tematikai egység – 4.o. kvíz Tovább a feladatra
4.3. tematikai egység – 8.o. kvíz Tovább a feladatra
4.3. tematikai egység – 12.o. kvíz Tovább a feladatra

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése

KÉPZŐINK