A tompítás művészete – küzdőjátékok az iskolában

 

A továbbképzés hiánypótló tartalommal rendelkezik az általános iskolai küzdőjátékok, küzdősportok oktatása terén. Játékos környezetben, alternatív és érdekes eszközök felhasználásával ismertetik meg a részt vevő kollégákat a kerettantervi tartalmak feldolgozásában. A 6-10 éves tanulók életkori és fejlődési jellemzőihez igazodó, differenciált foglalkoztatási formákat, élményszerű és változatos tanulásszervezési eljárásokat sajátíthatnak el. A képzés tartalma a mindennapi tevékenységben bekövetkező balesetmegelőzésre is jelentős hangsúlyt fektet. A tréningeken részt vevő pedagógusok olyan alapvető gyakorlati tudásnak juthatnak birtokába, amellyel képessé válnak a tematikai egységekben rögzített tartalmak oktatására, amelyek illeszkednek a programhoz kapcsolódó, mindennapos testnevelés keretében választható kerettantervhez is.

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Képzési módszertan – digitális segédanyag (pdf)
Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése

KÉPZŐINK