A pozitív motivációs környezet kialakítása és a mozgástanítás korszerű megközelítése az iskolai testnevelésben: elmélettől a gyakorlatig


 

A továbbképzés célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a pozitív motivációs környezet kialakításához elengedhetetlen elméleti alapokat és a gyakorlati megvalósítást támogató környezeti elemeket. A továbbképzés további célja, hogy a résztvevők ismerjék meg a mozgástanulás és mozgástanítás korszerű megközelítésének (nemlineáris pedagógia) oktatási céljait, fejlesztési feladatait, elméleti és módszertani alapjait. A pedagógusok a továbbképzés végére megismernek olyan újszerű oktatási módszereket, amelyek segítségével tanulóik motivált tanulási környezetben vehetnek részt a foglalkozásokon. A részt vevő pedagógusok megismerkednek olyan a 6-18 éves tanulók életkori és fejlődési jellemzőihez igazodó, differenciált foglalkoztatási formákkal, élményszerű és változatos tanulásszervezési eljárásokkal.

A továbbképzésre való jelentkezés kizárólag MDSZ regisztrációval elérhető, Facebook regisztrációval a továbbképzésekre nincs lehetőség jelentkezni.

Amennyiben Facebook bejelentkezéssel, vagy bejelentkezés nélkül használja az oldalt, a „Jelentkezés továbbképzésre” gombra kattintás után regisztráljon a bejelentkeztető felület jobb alsó sarkában található TESIM regisztráció csempére kattintva, és végezze el a regisztrációt!

Amennyiben korábban regisztrált NETFIT vagy TESIM rendszerbe, kérjük jelentkezzen be az ott megadott felhasználónév-jelszó párossal!

Továbbképzés elégedettségmérő kérdőívének összesítése

KÉPZŐINK